Construcții din metal

Construcții din metal

Societatea Clemantin SRL realizeaza lucrari de orice complexitate. Suntem capabili sa fabricăm construcții metalice dupa proiecte gata eleborate sau noi, în cel mai scurt timp posibil, precum și montajul acestora. În același timp, calitatea serviciilor oferite de noi este de o importanță deosebită. Compania poate comanda producția și instalarea unei game largi de construcții metalice, inclusiv cadre și structuri, scări, grilaje pentru ferestre, garduri, precum și rezervoare și recipiente. Specialistii de înaltă calificare lucreaza la proiectarea structurilor metalice.

Cerințe de proiectare

Punctele cheie în procesul de elaborare a unui proiect de construcții din oțel sunt:

  1. Condiții de exploatare. Este foarte important unde vor fi utilizate construcțiile, deoarece există procese tehnologice în care utilizarea lor este nedorită sau complet inacceptabilă.
  2. Economia de metal. Specialiștii selectează cele mai bune soluții pentru a minimiza costul materialelor. Se recomandă utilizarea metalului numai în cazurile în care utilizarea betonului armat este irațională.
  3. Posibilitate de transport. Structurile metalice sunt produse în atelierele companiei noastre, prin urmare, pentru transportarea la șantier, elementele trebuie să fie transportabile. În acest caz, piesele sunt transportate cu vehicule speciale, integral sau parțial.
  4. Viteza lucrărilor de instalare. Toate construcțiile proiectate și fabricate de specialiștii noștri sunt supuse asamblării în cel mai scurt timp posibil. În acest caz, o condiție importantă este disponibilitatea echipamentului de montare.
  5. Termenul de funcționare al construcțiilor. Durabilitatea este determinată de perioada după care se observă uzura fizică și morală. Uzura fizică apare de obicei ca urmare a efectelor adverse ale coroziunii. Morală – când se schimbă condițiile de exploatare.

Echipa noastra lucreaza la realizarea construcțiilor metalice cu aspect estetic si forme armonioase. Totodata, activăm în limita bugetului disponibil, tinand cont de dorințele exacte ale clientului.