Compania de constructii Clemantin SRL

Compania de constructii Clemantin SRL

Societatea de constructii Clemantin SRL este un contractant general care realizeaza lucrari de proiectare, constructii si inginerie cu exercițiu deplin de responsabilitate. Echipa noastră de profesioniști a realizat nenumărate proiecte tehnologice complexe. Oferim clientului la cheie obiecte de orice complexitate în termenul stabilit.

Domenii de activitate a companiei

Scopul principal al companiei noastre este dezvoltarea afacerii clienților prin construirea unităților comerciale și industriale, pentru construcția cărora se folosesc materiale moderne de înaltă calitate. Suntem concentrați pe reînnoirea și modernizarea constantă, investim în mod regulat în formarea angajaților și introducerea de noi tehnologii. Strategia companiei Clemantin include următoarele puncte:

 • respectarea standardelor de calitate a muncii;
 • respetarea bugetului aprobat;
 • respectarea termenilor stabiliti.

Domeniul nostru de activitate cuprinde următoarele servicii pe care le prestăm în Bălți, Chișinău, precum și în raioanele de nord și centru ale țării:

 1. Proiectare și construcție. Direcția preferată este construcția obiectelor industriale.
 2. Reconstrucții. Un proces important care vă permite să restaurați clădirile, să le faceți moderne și funcționale.
 3. Lucrări de terasament. În timpul construcției oricărei clădiri sau structuri, aproximativ 10% din volumul total este destinat terasamentelor.
 4. Finisări interioare. Aceste lucrări vor fi necesare în procesul de construcție sau reconstrucție a clădirilor.
 5. Lucrari de fațada. Calitatea și tipurile de finisaje depind în mare măsură de componenta financiară.
 6. Inginerie și rețele comunale. Acestea includ lucrări la proiectarea și lansarea liniilor de alimentare cu apă caldă și rece, canalizare, sisteme pluviale și de drenaj, alimentare cu energie electrică, linii de ventilație, sisteme de aer condiționat, încălzire, telecomunicații.
 7. Izolatie termica. La izolarea clădirilor, se folosesc materiale moderne inovatoare care protejează în mod fiabil clădirile de frig și umiditate.
 8. Hidrofobizarea fatadelor. Un proces important care va menține indicatorii de rezistență ai structurilor de fațadă la nivelul lor inițial.

Echipa profesionistă este conștientă de importanța muncii eficiente pentru prosperitatea companiei. De aceea depunem toate eforturile pentru ca visul clientului să devină realitate.