Proiecte- tip de case gata

Proiecte- tip de case gata

Compania Clemantin SRL oferă proiecte de clădiri industriale și case particulare, elaborate de specialiștii noștri, ținând cont de soluții tipice standard. Acestea sunt clădiri ieftine concepute până la cel mai mic detaliu, potrivite pentru orice proiecte de afaceri. Serviciile noastre includ nu doar intocmirea documentatiei de proiect, dar și obtinerea de autorizații, constructii la cheie.

Particularități   de proiectare a soluțiilor gata

O caracteristică importantă a proiectelor tipice de case este rentabilitatea lor în ceea ce privește finanțele și durata. Toate desenele tehnice sunt concepute pentru utilizare multiplă, ele iau   în considerare materialele de construcție, elementele portante, acoperișurile. În plus, se făc marcaje și se determină suprafața localului.

Echipa noastră lucrează rapid și eficient, oferind clienților proiecte gata elaborate și servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri. Din opțiunile disponibile, fiecare va putea alege pe cea care corespunde cel mai bine cerințelor sale.

Care sunt avantajele modelelor de case- tip gata elaborate

Principalele avantaje ale soluțiilot de proiectare gata eleborate includ următoarele puncte:

  1. Economii semnificative de timp. Pentru a începe construcția în Chișinău, Bălți, raioanele centrale sau de nord a țării, trebuie doar să alegeți varianta care vă convine.
  2. Politica de prețuri accesibile. Costul soluțiilor gata elaborate este mult mai mic decât munca proiectanților la comenzi individuale.
  3. Soluții diverse de proiectare. Oferim modele de case pentru toate gusturile.
  4. Estimare exactă. Proiectele finalizate oferă o selecție optimă a materialelor de construcție. În același timp, veți cunoaște din timp costul casei care se construiește.
  5. Disponibilitatea unui plan detaliat de conectare a comunicațiilor. Proiectele sunt adaptate oricărui teren.

Contactând Clemantin, puteți construi rapid și ușor o casă care va bucura proprietarii mulți ani. Pentru proprietarii de afaceri, oferim proiecte de clădiri industriale practice și funcționale, care vă permit să lansați o linie de producție într-un timp scurt.